img

Secțiuni sportive

img
• Каrate

Karate este o artă marțială japoneză, un sistem de apărare și atac. Cursurile de karate pentru copii sunt desfășurate de  antrenori profesioniști care dețin experiență în domeniu. Începând cu anul 2020, acest tip de sport este considerat un sport olimpic.

 
• Kickboxing

Kickboxing este o fuziune a mai multor arte marțiale legendare: boxul clasic, muay thai și karate. În timpul cursurilor de kickboxing pentru copii, aceștia au posibilitatea să exerseze o mulțime de exerciții care implică dezvoltarea disciplinei și sistemului locomotor.

 
img
img
• Taekwondo

Taekwondo este o artă marțială coreeană, un sport olimpic, care se caracterizează prin utilizarea activă a picioarelor în timpul luptei. Cu ajutorul tehnicilor însușite la orele de taekwondo pentru copii, aceștia își vor consolida sistemele imunitar și cardiovascular.

 
• Judo

Dzudo/Judo este o artă marțială japoneză, o adevărată filosofie și o luptă fără atac. Dezvoltarea fizică și a perseverenței sunt principalele avantajele pe care le prezintă antrenamentele de judo pentru copii. Doar specialiștii cu experiență vastă în domeniu pot activa ca antrenori, ei oferă copiilor instruire potrivită și îi ajută să-și dezvolte abilitățile locomotorii și cele cognitive.

img
img
• Gimnastică sportivă

Orice activitate practicată de copii trebuie să fie orientată spre viitor. Pentru copii, dezvoltarea psihomotrică trebuie să meargă paralel cu dezvoltarea fizică. De aceea, gimnastica este alegerea potrivită în acest sens. În timpul orelor de gimnastică sportivă, jocul este îmbinat cu seriozitatea, iar energia negativă este eliminată cu ajutorul exercițiilor fizice.

• Acrobatică

Acrobația este un tip de gimnastică, care include exerciții de agilitate, flexibilitate, sărituri, forță și echilibru. Acrobatica pentru copii este considerată unul din cele mai efective sporturi. Aceasta reprezintă un set exerciții care ajută copilul să se miște sigur și coordonat.

 
img
img
• Dansuri

Dansul este un mod minunat de a petrece timpul, de a fortifica sănătatea copilului și  de a-l ajuta să se descarce de stresul și emoțiile negative acumulate pe parcursul zilei. Specialiștii în pediatrie recomandă dansurile pentru copii menite să-i întărească sistemul imunitar și să-i creeze o dispoziție bună pe întreaga zi.

• Gimnastică ritmică

Gimnastica ritmică este una dintre cele mai frumoase și spectaculoase sporturi. Aceasta va contribui la dezvoltarea coordonării, flexibilității și eleganței mișcărilor a copilului dvs. În timpul orelor de gimnastică pentru copii, aceștia au posibilitatea să se distreze pe cinste și, în același timp, să însușească o mulțime de tehnici de coordonare ale propriului corp.

img
img
• Mix Fight

Artele marțiale mixte (MIX FIGHT) antrenează toate grupele musculare, au un efect pozitiv asupra coordonării și vitezei mișcărilor, dezvoltă logica și gândirea, dezvoltă disciplina și antrenează caracterul.

Antrenorii noștri

Un antrenor bun este plin de entuziasm și îi inspiră pe copilași să se antreneze mai bine și să obțină rezultatele mult așteptate. Cu un antrenor profesionist este mult mai  confortabil și plăcut să vă antrenați. El este mentorul, consilierul și, probabil, prietenul și tovarășul, care mereu vă va sprijini.
Am adunat cei mai buni antrenori din țara noastră.

Accesat