img

• Каrate

• Каrate

Karate

Din anul 2020 karate, o artă marțială japoneză, un sistem de apărare și atac, intră în lista sporturilor care vor participa la Jocurile Olimpice din vara anului respectiv.

Orele de karate pentru copii sunt bazate pe exerciții care dezvoltă forța fizică, rezistența și agilitatea. În timpul acestor cursuri, copiii află strategiile tehnice, studiază principiile etice și estetice ai culturii japoneze. Învățarea aspectului cultural este obligatorie, deoarece toate artele marțiale nu sunt doar o tehnică de atac și apărare, ci și o întreagă filosofie a educației spiritului uman.

Specialiștii recomandă părinților să-și înscrie copiii la karate de la 4 ani, pentru a-i ajuta să se dezvolte corect și armonios încă din vârstă fragedă.

Antrenorii noștri

Un antrenor bun este plin de entuziasm și îi inspiră pe copilași să se antreneze mai bine și să obțină rezultatele mult așteptate. Cu un antrenor profesionist este mult mai  confortabil și plăcut să vă antrenați. El este mentorul, consilierul și, probabil, prietenul și tovarășul, care mereu vă va sprijini.
Am adunat cei mai buni antrenori din țara noastră.

Accesat