img

REGULAMENTUL  

1
Regulamentul de frecventarea Aquaterra Sport School
Regulamentul de frecventarea Aquaterra Sport School
свернуть
Regulamentul de frecventarea Aquaterra Sport School

1) Părinții sunt responsabili personal pentru viața și sănătatea copiilor săi pe teritoriul Aquaterra Sport School, cu excepția timpului petrecut în Kids Studio, antrenamentelor de grup și a antrenamentelor personale.
2) Copiii sub 14 ani pot frecventa Aquaterra Sport School doar dacă sunt însoțiți de părinți sau de către persoanele însoțitoare cu vârsta de peste 18 ani.
3) În cazul în care administrația clubului va depista prezența copilului fără supravegherea părintelui sau a însoțitorului, clubul își rezervă dreptul de a rezilia contractul. Părinții copiilor cu vârsta sub 10 ani trebuie să se afle pe teritoriul Aquaterra Sport School sau în alte zone adiacente accesibile.
4) Antrenorul are dreptul să refuze prezența copilului la antrenament în cazul în care vârsta copilului nu corespunde cu categoria grupului.
5) Prezența părinților sau a persoanelor care îi însoțesc este permisă doar în timpul lecțiilor/antrenamentelor deschise și cu invitație prealabilă din partea antrenorului sau a Administrației. De asemenea, părinții sunt obligați să însoțească copilul la sala de antrenament sau la intrarea în piscină.
6) Frecventarea antrenamentelor este posibilă doar în haine și încălțăminte de sport curate.
7) Este interzis ca băieții de peste 4 ani să folosească vestiarul fetelor iar fetele cel al baieților.
8) Părințilorșiînsoțitorilor le esteinterzissăfolosească de sine stătătorechipamentele de la Aquaterra Sport School sau de a interveniîntimpulantrenamentelorsau de a solicitaschimbăriînmodalitatea de desfășurare a antrenamentelor. 
9) Este obligatoriusăscoateți obiectele care creează discomfort sau prezintă pericol în timpul antrenamentelor (cercei, brățări, inele, lanțuri etc.).
10) Încazulîn care copilul are boliinfecțioase acute ale pieliifrecventareaclubuluieste strict INTERZISĂ. Încazulnerespectăriia acesteireguli, administrațiaclubuluiîșirezervădreptul de a blocaabonamentulpână la recuperareacompletă a copiluluisaupână la consultareaspecialistului de la Aquaterra Sport School.
11) Să ieșiți din sală în timpul antrenamentelor, este posibil doar cu permisiunea antrenorului.
12)  În timpul antrenamentelor respectați disciplina și ordinea.
13) Este necesară prezența cu 15 minute înainte de antrenament.
14) În caz de întârziere mai mult de 10 minute, antrenorul are dreptul să nu admită copilul la antrenament.