img

• Gimnastică sportivă

• Gimnastică sportivă

Gimnastica sportivă

Sportul este cea mai bună investiție în viitorul copilului. Dezvoltarea psihomotrică trebuie să meargă în paralel cu cea fizică.  În acest sens, gimnastica sportivă este soluția perfectă pentru a-i dezvolta sistemul locomotor și pentru a-i îmbunătăți sistemul imunitar. 

Gimnastica pentru copii reprezintă cel mai plăcut mod de a face exerciții și de a adopta un stil de viață sănătos și activ. Aceasta contribuie la dezvoltarea abilităților cognitive și a conștientizării spațiale a copilului. De asemenea, acest tip de sport ajută la dezvoltarea rezistenței oaselor la o vârstă fragedă. Prin gimnastică, copilul învață să-și controleze propriul corp. Piciul va obține diferite abilități de sărituri, mers și alergat, iar pe lângă acestea își va dezvolta și stima de sine.

Este important să cultivăm la începutul vieții trăsăturile bune și disciplina la copii. Gimnastica este o abordare pozitivă în acest sens.

 

Antrenorii noștri

Un antrenor bun este plin de entuziasm și îi inspiră pe copilași să se antreneze mai bine și să obțină rezultatele mult așteptate. Cu un antrenor profesionist este mult mai  confortabil și plăcut să vă antrenați. El este mentorul, consilierul și, probabil, prietenul și tovarășul, care mereu vă va sprijini.
Am adunat cei mai buni antrenori din țara noastră.

Accesat