img

• Aquaterra kids

• Aquaterra kids

Aquaterra Kids

Aquaterra Kids este un format complet nou de grădiniță în Chișinău. Fiind un centru de dezvoltare pentru copii, acesta are o nouă abordare a dezvoltării și educației copiilor.

Fiecare lecție are loc într-o zonă separată. De educația picilor sunt responsabili profesorul, antrenorii și pedagogul-psiholog. În Aquaterra Kids, instructorii conduc antrenamente complete timp de câte jumătate de oră: gimnastică, acrobație, înot și multe altele. Metodologia educațională în grădiniță include o serie de programe inovatoare, special concepute să dezvolte independența copiilor. Aici este creată motivație menită să încurajeze generația tânără nu doar să capete cunoștințe, ci și să găsească soluții în mod independent pentru diverse probleme.

Vârsta: 3-6 ani.

Mesele: mic dejun, prânz

Program:  luni - vineri, 9:00 - 13:30

Membrii Aquaterra Kids primesc acces gratuit la evenimentele Aquaterra Sport School.

 

Antrenorii noștri

Un antrenor bun este plin de entuziasm și îi inspiră pe copilași să se antreneze mai bine și să obțină rezultatele mult așteptate. Cu un antrenor profesionist este mult mai  confortabil și plăcut să vă antrenați. El este mentorul, consilierul și, probabil, prietenul și tovarășul, care mereu vă va sprijini.
Am adunat cei mai buni antrenori din țara noastră.

Accesat