img

Cursuri

img
• Art Studio

Pe lângă cursurile de engleză, înot și gimnastică, copilul are nevoie și de orele de creativitate, unde își va dezvolta abilitățile cognitive și artistice. În timpul acestor ore, copiii desenează, lipesc diferite figurine din ceramică și le colorează. Astfel, terapia prin artă, practicată la Aquaterra Sport School Ciocana, acționează într-un mod benefic asupra modului de percepție al copiilor.

• Baby club

Clubul pentru pici constă din mai multe activități fizice, dar și cognitive realizate împreună cu mama. La acestea pot participa mame tinere cu copii de la un an și jumătate la trei ani. Fiind conduse de un profesor-psiholog, lecțiile pentru copii prezintă jocuri pentru dezvoltarea corectă a mișcărilor și vorbirii.

img
img
• Aquaterra kids

Grădinița din Chișinău Aquaterra Kids este un format complet nou de grădiniță. Educatorii instruiți la nivel înalt vin cu o nouă abordare a dezvoltării copiilor. Aici, picii au posibilitatea să practice sporturi, să învețe o mulțime de lucruri noi despre lumea înconjurătoare și să-și îmbunătățească abilitățile cognitive și locomotorii.

 
• IT Academy

Cursurile de IT de la Aquaterra Sport School Ciocana se desfășoară în colaborare cu cea mai inovatoare academie IT din Moldova, Impact Academies & Camps. În timpul orelor de IT, copiii au posibilitatea să facă cunoștință cu lumea digitală, să navigheze corect pe Internet, să învețe tehnicile de bază pentru programare etc.

 
img
img
• English Courses

Aquaterra English Courses!
Cursurile pe platforma Cambridge University Press au loc în grupuri mici și sunt predate de profesori dotați și cu experiență.

• Little lady

Primind cererile Dvs, am decis sa dăm start unui curs mai profund, complex “Little lady” în 2 limbi: româna și rusă. Unde domnișoarele vor primi toate cunoștințele de bază care necesită să le cunoască fiecare lady

 
img

Antrenorii noștri

Un antrenor bun este plin de entuziasm și îi inspiră pe copilași să se antreneze mai bine și să obțină rezultatele mult așteptate. Cu un antrenor profesionist este mult mai  confortabil și plăcut să vă antrenați. El este mentorul, consilierul și, probabil, prietenul și tovarășul, care mereu vă va sprijini.
Am adunat cei mai buni antrenori din țara noastră.

Accesat