img

Cursuri

img
• Art Studio

Pe lângă cursurile de engleză, înot și gimnastică, copilul are nevoie și de orele de creativitate, unde își va dezvolta abilitățile cognitive și artistice. În timpul acestor ore, copiii desenează, lipesc diferite figurine din ceramică și le colorează. Astfel, terapia prin artă, practicată la Aquaterra Sport School Ciocana, acționează într-un mod benefic asupra modului de percepție al copiilor.

• Kids Club

Grădinița din Chișinău Kids Club este un format complet nou de grădiniță. Educatorii instruiți la nivel înalt vin cu o nouă abordare a dezvoltării copiilor. Aici, picii au posibilitatea să practice sporturi, să învețe o mulțime de lucruri noi despre lumea înconjurătoare și să-și îmbunătățească abilitățile cognitive și locomotorii.

 
img
img
• Limba Romana

Toate orele sunt structurate astfel încât elevii să poată asimila materialul cu ușurință și în mod natural. În procesul educațional, sunt utilizate cele mai relevante manuale, care le permite elevilor să învețe limba germană folosind metode moderne.

• English Courses

Aquaterra English Courses!
Cursurile pe platforma Cambridge University Press au loc în grupuri mici și sunt predate de profesori dotați și cu experiență.

img
img
• German

Toate orele sunt structurate astfel încât elevii să poată asimila materialul cu ușurință și în mod natural. În procesul educațional, sunt utilizate cele mai relevante manuale de la editura Cornelsen, Hueber, care le permite elevilor să învețe limba germană folosind metode moderne.

Antrenorii noștri

Un antrenor bun este plin de entuziasm și îi inspiră pe copilași să se antreneze mai bine și să obțină rezultatele mult așteptate. Cu un antrenor profesionist este mult mai  confortabil și plăcut să vă antrenați. El este mentorul, consilierul și, probabil, prietenul și tovarășul, care mereu vă va sprijini.
Am adunat cei mai buni antrenori din țara noastră.

Accesat