img

Săli de sport

Studio 1

Sport School Aquaterra din sectorul Ciocana dispune de săli de sport pentru copii echipate cu toate cele necesare pentru practicarea artelor marțiale, precum Judo, Karate și Taekwondo. Menite să participe activ la dezvoltarea fizică a copiilor, artele marțiale vor ajuta micuții să capete abilități de coordonare încă din vârstă fragedă și să devină mai disciplinat. Misiunea școlii de sport pentru copii este să educe o generație de copii sănătoși și energici, iar profesionalismul și dedicația antrenorilor sunt punctele forte în atingerea acestui scop.

Studio 2

Dansurile pentru copii sunt cea mai distractivă ocupație, atunci când este vorba despre o activitate interactivă, în care picii pot să-și dezvolte abilitățile locomotorii și nu numai. Pe lângă micșorarea riscului de obezitate, diabet și boli de inimă, dansul îi scapă pe cei mici și de multe frici sociale ori anxietate. Începând cu vârsta de 3 ai, este destulă doar o oră pe săptămână, petrecută în ritmurile muzicii și dansul va fi o obișnuință în orarul copilului. Dansul modern pentru copii este soluția perfectă pentru destindere și relaxare, de exemplu, după orele de limbi străine sau matematică.

Studio 3

Gimnastica pentru copii este un factor esențial în consolidarea sistemului imunitar și nu numai. Nu mai este un secret că mișcările simple pe care le face copilul în timpul orelor de fitness îl scapă de o mulțime de riscuri legate de sănătate. Iar gimnastica acrobatică devine o adevărată provocare, atunci când celui mic îi plac activitățile energice, ce stimulează flexibilitatea. În Sport School Aquaterra, această activitate devine o adevărată distracție. Aici picii capătă încredere în sine și își folosesc eficient energia.

Studio 4

Cum să-ți înveți copilul să iubească sportul? Fă-i cunoștință cu lupta liberă! În acest caz kickboxingul este o soluție ideală pentru a-i dezvolta simțul disciplinei și a-i spori încrederea în sine. În Aquaterra Sport School de la Ciocana, artele marțiale capătă o altă dimensiune, iar kickboxingul devine o activitate într-adevăr provocatoare pentru cel mic. Aici, antrenorii profesioniști îl vor învăța pe copilul tău să devină mai responsabil și mai disciplinat. Echipamentul de kickbox pentru copii stă dispoziția acestora pentru a le oferi oportunitatea de a se dezvolta atât fizic, cât și spiritual.

Recenzii