img

Bazine

Bazin mare

Înotul pentru copii este o provocare, dar și un beneficiu major adus sănătății celui mic. Orice sport practicat în apă este o gimnastică alternativă, care necesită cunoștințe locomotorii bine definite. Toate acestea pot fi învățate în siguranță absolută la lecțiile de înot pentru copii, unde antrenorii experimentați oferă toate instrucțiunile necesare pentru începători. Astfel, adâncimea unui bazin trebuie să fie potrivită pentru vârsta și înălțimea fiecărui pici care vrea să învețe să înoate. Află că clubul Aquaterra din sectorul Ciocana este locul perfect pentru copilul care adoră să înoate. Cursurile de înot cu antrenor personal vor deveni preferatele lui, iar bazinul cu lungimea de 25 m cu 5 piste, cu siguranță, îl va impresiona din prima zi.

 
Bazin pentru bebeluși

Unicul bazin din țară, destinat exclusiv pentru bebeluși, este o modalitate extraordinară de a-l scăpa pe micul campion de frica de apă. Cu toate că majoritatea picilor adoră să facă băiță în cadă, aici distracția în apă este cu totul diferită. Înotul pentru bebeluși ajută părinții să descopere limitele copilului său și să-i consolideze sistemul imunitar. În bazin, bebelușii sunt învățați să scape de anxietatea față de apă. Copiii încep de la o vârstă fragedă să aibă încredere în forțele proprii. Un astfel de bazin pentru bebeluși oferă siguranță părinților, atunci când aceștia își doresc un copil sănătos și disciplinat.

 
 
Camera salină

Încă din timpuri străvechi se știe că terapia cu sare este benefică pentru organism, cu atât mai mult pentru copii. Când particulele de sare sunt inhalate pe nas și pe gură, acestea dezinfectează mucoasele, elimină toxinele, tratează răceala, fortifică sistemul imunitar și reduc riscurile de iritații ale pielii. Clubul Aquaterra pentru copii deține o cameră salină perfectă pentru o astfel de terapie. Scaunele comode și pereții efectuați cu particule de sare benefică pentru copii crează o atmosferă relaxantă și calmă, iar lumina difuză conferă camerei o alură mistică. Prin geamul mare, copiii pot fi supravegheați de părinți sau personal pe tot parcursul terapiei. În școala de sport pentru copii Aquaterra, copiii își întăresc sănătatea prin cele mai benefice și distractive moduri.

 

Recenzii