img

Studio

ART STUDIO

 

Nu doar orele suplimentare de matematică, înot sau dansuri sunt benefice pentru dezvoltarea copilului tău. În același mod și arta poate îmbunătăți considerabil abilitățile cognitive și, bineînțeles, creativitatea. Dacă vezi că piciul tău preferă să deseneze toată ziua sau să confecționeze figurine din plastilină mai mult, decât să rezolve exerciții și probleme, atunci fii sigur că orele de pictură și, în general, arta este tocmai ceea de ce are nevoie la momentul dat. În Aquaterra Sport School Ciocana, terapia prin artă este o adevărată descoperire pentru micuții care adoră să deseneze, să facă jucării, veselă din ceramică sau diferite aplicații din cartonașe. Aici, ei își dezvoltă creativitatea și simțul estetic. Pe lângă toate acestea, picii sunt motivați să aibă răbdare și să se adapteze la lucrul în echipă. 

Studiourile, echipate cu toate cele necesare pentru orele de artă, reprezintă un mediu sigur, cu toate condițiile, unde copiii obțin abilități artistice și se redescoperă prin prisma picturii și confecționării jucăriilor din ceramică.

 
Technic studio

Copiii deja cunosc ce înseamnă tehnologiile informaționale mai bine decât mulți adulți și chiar le utilizează activ. Și totuși, ar fi de preferat ca toate acestea să aibă un scop educativ, astfel încât picii să folosească aceste afinități naturale în beneficiul lor. Acum, micuții pot să-și dezvolte abilitățile în domeniul IT, dar și logica (de exemplu, în timpul orelor de construcție LEGO). Clubul Aquaterra pentru copii oferă posibilitate părinților să-și înscrie picii la cursuri de IT desfășurate de instructori și profesori cu experiență vastă în domeniu. În sala dotată cu tehnică modernă, cei mici pot petrece timpul distractiv, dar și util pentru dezvoltarea personală. Activitățile distractive în echipă și sarcinile tehnice în materie de tehnologii informaționale îl vor determina pe copilul tău să se pregătească din timp pentru profesia sa din viitor.

 
Kids Studio

Studioul pentru copii, un Baby Club în miniatură, reprezintă o lume în care bebelușii până la 3 ani se distrează și, în același timp, învață o mulțime de lucruri noi despre lumea înconjurătoare. Considerat o alternativă pe măsură a grădinițelor din Chișinău, studioul pentru bebeluși este echipat cu tot mobilierul necesar pentru activități utile și interesante. Materialele din care este făcut acesta sunt prietenoase mediului și nu prezintă pericol pentru cei mici.

Ferestrele mari ale studioul reprezintă o sursă de lumină pentru micuți în timpul zilei. Chiar și în zilele mai puțin însorite, copiii au parte de vitamina D naturală, iar covorașul verde crează impresia unui câmp proaspăt, chiar în mijlocul sălii. 

 
Aquaterra Kids

Orice grădiniță privată din Chișinău oferă condiții bune pentru copii, însă nu toate tind să schimbe abordarea învățământului preșcolar din Republica Moldova. Și totuși Aquaterra Kids o face într-un mod extraordinar, mizând pe noi tehnici de predare și organizare a activităților extrașcolare pentru copiii până la 7 ani. Grădinița alternativă vine cu inovații, de la metodele de învățare până la distracțiile copiilor.

Școala de sport pentru copii din cadrul clubului Aquaterra oferă toate oportunitățile de dezvoltare fizică și cognitivă copiilor cu vârsta cuprinsă între 2 și 7 ani. Sportul, activitățile artistice și jocurile interactive sunt ceea de ce are copilul tău nevoie pentru a deveni un adult responsabil și sănătos.

 

Recenzii