img

• Înotul pentru sugari

• Înotul pentru sugari
Înotul la o vârstă fragedă are o mulțime de aspecte pozitive și are un efect benefic asupra corpului copiilor. Înotul are un efect de tonifiere asupra sugarilor - mușchii spatelui, burtica, gâtul, brațele și picioarele sunt întărire. În plus, înotul stimulează circulația sângelui, dezvoltă sistemul cardio-muscular și tonifică pielea bebelușului.

Bebelușii care înoată regulat, sunt mai puțin rezistenți la infecții respiratorii și, de asemenea, mai devreme încep să meargă.
Exercițiile de înot contribuie la un somn mai profund și la un apetit îmbunătățit.
Antrenamentul la înot la o vârstă fragedă va fi o prevenție excelentă împotriva răcelii.
Acesta va aduce copilului Dvs. plăcere și bucurie. Înotul are un efect benefic nu doar asupra sănătății, ci și contribuie la dezvoltarea calităților personale ale copilului - disciplină, autocontrol, curaj, determinare, independență.
Scopul noastru principal este de a face copiii fericiți!

Antrenori noștri

Un antrenor bun este plin de entuziasm și îi inspiră pe copilași să se antreneze mai bine și să obțină rezultatele mult așteptate. Cu un antrenor profesionist este mult mai  confortabil și plăcut să vă antrenați. El este mentorul, consilierul și, probabil, prietenul și tovarășul, care mereu vă va sprijini.
Am adunat cei mai buni antrenori din țara noastră.

Accesat