img

• Art Studio

• Art Studio

Pictură
Programul cursului de pictură se bazează pe considerațiunile psihologiei copilului:
- Ajută la formarea memoriei vizuale și a
atenției.
- Dezvoltarea capacităților creative ale copiilor și ridicarea nivelului de interes pentru lumea artei.
- Pictura este foarte utilă pentru dezvoltarea abilităților motorice fine și pentru vedere.
- Chiar și cei mai activi copii în timpul activităților de pictură, devin mai calmi și concentrați. Pictura îi învață pe copii să se concentreze asupra unui singur lucru și să se bucure de acest proces.
Ceramică
De ce este ceramica bună pentru copii?
- Copiii descoperă lumea în mod activ "prin atingere"
- Orele de modelare ajută la dezvoltarea motorică și în paralel masează degețelele (care contribuie la dezvoltarea creierului copiilor), iar îndemânarea activităților mâinilor ajută la modelarea obiectului dorit.
- În timpul modelării cu ceramică, copilul își elaborează profilul psihologic – poate fi proiectată starea lăuntrică, emoțiile,atitudinea față de orice.

ART TERAPIA - este cel mai frumos mod de auto-cunoaștere.
Activitățile creative calmează, și redirecționează atenția către gânduri pozitive, relaxează și în același timp oferă posibilitatea de concentrare. Ajută să adune toate forțele.
Pictura este, de asemenea, o oportunitate de a vă dezvolta abilitățile creative, de a descoperi noi resurse și de a deveni, prin urmare, mai creativi și mai flexibili în viață.
Orele sunt conduse de pictorița -psiholog Inga Orehova, care este capabilă să vadă în lucrări, nu doar frumusețea, ci și mesajele subconștiente.
Frecvență: 1 dată pe săptămână.


 

Antrenori noștri

Un antrenor bun este plin de entuziasm și îi inspiră pe copilași să se antreneze mai bine și să obțină rezultatele mult așteptate. Cu un antrenor profesionist este mult mai  confortabil și plăcut să vă antrenați. El este mentorul, consilierul și, probabil, prietenul și tovarășul, care mereu vă va sprijini.
Am adunat cei mai buni antrenori din țara noastră.

Accesat