img

Secțiuni sportive

img
• Каrate

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean varius scelerisque orci in viverra. Maecenas facilisis magna dolor, sed sodales risus finibus nec. Quisque elementum aliquam erat nec ornare. Ut vitae dictum nisl. Sed sit amet mattis ipsum. Sed turpis massa, scelerisque at quam vel, tristique porta urna. Aenean sagittis erat et sapien dictum bibendum. Duis facilisis eros at magna maximus, at rutrum elit iaculis.

• Kickboxing

Kickboxing este o fuziune a mai multor arte marțiale legendare: box-ul clasic, muay thai și karate.

img
img
• Taekwondo

Taekwando este o artă marțială coreeană, un sport olimpic, căruia îi este caracteristică utilizarea activă a picioarelor în timpul luptei. 

• Judo

Дюздо - это японское боевое искусство, настоящая философия и борьба без нападения. 

img
img
• Gimnastică sportiv

Orice activitate întreprinsă de copii trebuie să fie orientată spre viitor. Pentru copii, dezvoltarea psihomotrică trebuie să meargă paralel cu dezvoltarea fizică. Gimnastica îmbină jocul cu seriozitatea, dezinhibă energiile și le canalizează spre scopuri bine stabilite. 

• Acrobatica

Acrobația este un tip de gimnastică, care include exerciții în agilitate, flexibilitate, sărituri, forță și echilibru

img
img
• Dance

Dansul este un mod minunat de a petrece timpul, de a fortifica sănătatea copilului și de ai ajuta să se descarce de stresul și emoțiile negative acumulate pe parcursul zilei.

• Gimnastică ritmică

Gimnastică ritmică este una dintre cele mai frumoase și spectaculoase sporturi. Aceasta va contribui la dezvoltarea coordonării, flexibilității și eleganței mișcărilor în copilul dumneavoastră.

img

Antrenori noștri

Un antrenor bun este plin de entuziasm și îi inspiră pe copilași să se antreneze mai bine și să obțină rezultatele mult așteptate. Cu un antrenor profesionist este mult mai  confortabil și plăcut să vă antrenați. El este mentorul, consilierul și, probabil, prietenul și tovarășul, care mereu vă va sprijini.
Am adunat cei mai buni antrenori din țara noastră.

Accesat